Poslednje informacije:
Javni trening: 2. maja u periodu 9-12h.

Upoznavanje staze: trasa biciklističkog i trkačkog segmenta (elit, juniori, kadeti, AG) biće otvorena za upoznavanje / trening u periodu 10-13h (osim u zoni atletske staze i trim staze), na dan takmičenja.

Revijalna trka kros duatlona će se odvijati bez ulaska u zvaničnu zonu izmene.

Trka najmlađe kategorije (poletarci) je podeljena u podkategorije (mlađi i stariji) i dodeljivaće se medalje odvojeno za obe podkategorije, ali je jedinstveno bodovanje za STU kup. Tako da ukoliko je dete N.N. osvojilo prvo mesto u podkategoriji mlađi poletarci, a u ukupnoj konkurenciji poletaraca je stiglo peto – za STU kup se boduje kao peto mesto.

Trase trčanja i biciklističkog segmenta su kružne. Za kategoriju poletarci su skoro ravnog profila, bez visinske razlike. Za kadetske, juniorske, elit i Age kategorije su dosta zahtevnije.

Parking postoji u samom Pionirskom gradu, ispred ulazne kapije i uz ulicu ka vodotornju (donekle), kod restorana “9” – prekoputa ulazne kapije, pored vodotornja (prekoputa RTS-a) i malo dalje ka Vidikovcu – kod restorana “Bajka”. Sve je to najviše na 5 minuta hoda od mesta trke.

FB event možete videti klikom ovde.
Raspis na klupskom sajtu možete videti klikom ovde.
Prolećni Sporticus kros festival je takmičenje za KUP Srbije u kros duatlonu
i dečije kros trčanje biže održan u subotu 05. maja 2018. godine.
Mesto održavanja:
SRC “Pionirski grad” (atletska staza, trim-staza, šumske staze), Košutnjak, Beograd (mapu koja prikazuje Pionirski grad možete videti klikom ovde, ukoliko vam je potrebna
pomoć oko snalaženja i preporuke za maršrutu za dolazak – tu smo da pomognemo, javite se).
Kompletnu saticu i ostale informacije možete pronaći na linku Raspis prolećni Sporticus kros duatlon

Više informacija

Tel.:+381 63 765 8 777
Tel./fax:+381 11 23 92 156
sk.sporticus@gmail.com
http://www.sporticus.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *